Hvad er en Bee-biter

Placeringsarme
Fås i 2 højder: 50 mm og 70 mm
Fugeflade, så der kan fuges efter placering af Bee-biterne
Låsearme
Rustfrit stål i stålkvalitet 316
Reduceret højde for undgåelse af cementrester
Mange plastikindsatser har åbninger på 5 mm, hvorved der stadig kan komme hvepse ind! Åbningerne i Bee-biteren er kun 2,5 mm

Bee-bitere er de nyeste og bedste studsfugeventiler, der kan købes. Enkelthed kombineret med funktionalitet. Alle de indbyggede funktioner, er standset og bukket ud af en ståldel, hvilket gør den både bedre, lettere og pænere end plastikindsatser.

Plaatsing Bijenbekje

Det er meget enkelt at montere Bee-biterne, og det kan gøres helt uden brug af værktøj. Indsatsen tilpasser sig automatisk til alle bredder i intervallet 7-15 mm, selv i skrå fuger!

Låsearmene gør at indsatsen automatisk låses fast når den sættes ind i den åbne studsfuge. Den udmærker sig også ved, at man ikke behøver sætte den i, mens man opmurer muren, hvilket effektiviserer murerprocessen, og reducerer udgifterne til arbejdsløn.

Let at placere og perfekt tilpasning

Bee-bitere kan monteres under opmuringen, men det er lettere at gøre det bagefter. Hvis en mur skal pudses, opnås det bedste resultat ved montering efter muring, men inden pudsning. De åbne fuger er besværlige at have med at gøre når man pudser, men med Bee-bitere bliver det meget lettere. Indsatsen hjælper cementen med forblive uden om den åbne fuger, og når den placeres inden pudsning, sikres det, at der ikke er nogen åbninger tilbage, hvor hvepse kan komme ind. Derfor er Bee-Bitere også de bedste indsatser til eksisterende byggeri.

Uden værktøj

Der er ikke brug for værktøj, når du monterer Bee-biteren. Den skal blot skubbes ind med hånden, og tilpasser sig automatisk bredden på fugen. Låsearmene forhindrer, at f.eks. børn eller mus kan skubbe indsatserne ud igen, og placeringsarmene sørger for, at indsatsen forbliver i den bedst mulige position.

Sparer udgifter til arbejdsløn

I opførelsen af et byggeri med åbne studsfuger, kommer man ofte ud for, at man pludselig står og mangler de indsatser der skal monteres i hullerne.

Når man bruger plastikindsatser, bliver mureren derfor nødt til at standse arbejdet for at hente indsatserne, da det nærmest er umuligt at placere dem, når muren først er færdig. Når man i stedet bruger Bee-Bitere, kan mureren blot fortsætte sit arbejde, da det er let at anbringe indsatserne efter muren er færdig. Denne egenskab giver en besparelse på udgifter ved byggeriet!